(Android/iOS) Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games кодови за бесконачну издржљивост
Mar 16, 2022 8:44:05 GMT
Post by wiestudorabac on Mar 16, 2022 8:44:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за бесконачну издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Оценио бих 5 звездица, али игра понекад има проблема. Мора да је грешка, замрзава ставке што доводи до тога да сте изгубили. Исправите своје грешке пошто је игра већ тешка. И још један проблем што нигде у игри нема контакт подршке. Више бих волео да пишем директно подршци уместо да наведем ствари које ми се не свиђају у игри. Али све у свему, то је добра игра, фрустрирајућа због грешака и интензитета игре.
Заиста уживам у овој игрици, али она не долази након што достигнемо 1050 нивоа. Нестрпљиво чекам да се игра ажурира како бих могао да уживам у игрању нових нивоа са новим задатком.
На сваких 10 корака на кораку од 8 или 9 игра виси иако имате довољно простора за складиштење и све је безнадежно
Ова игра мој живот, волим игре кувања, али ово је стварно тако добро, ценим овај тим, хвала вам што сте направили ову игру....❤❤❤
Indian Cooking Star: Food Game Arkadspel czf
нема проблема са игром осим што сам платио да нема реклама и рекламе се и даље појављују
Игра је веома забавна, али су грешке пуне игре
Сјајно 💖 А ОНДА 😩... Постоји грешка на нивоу 483. Неће послужити малу храну у ролама када кликнем на њих, тако да стално губим муштерије и потрошио сам све своје дијаманте покушавајући да послужим другим купцима. Али купци који желе ролл уп добијају резервну копију, а ја не могу да служим другим клијентима. АЖУРИРАЊЕ: Написао сам наведену е-пошту. Нико није поделио ажурирања. Проблем се и даље дешава скоро месец дана касније. Програмери очигледно нису заинтересовани да реше проблем.
Indian Cooking Star: Food Game Arkadne igre knz
Повезао сам се са Фејсбуком и изгубио све своје дијаманте преко 4.000 и то ме је вратило тако далеко док није постало смешно. Био сам на нивоу десерта и чекао да се отвори следећи ресторан. Тако сам разочаран јер нисам само контактирао програмере, нисам добио одговор или надокнаду. Треба ми ово одмах исправити.
Сав мој напредак је изгубљен након овог новог ажурирања.. може ли неко да поправи то..??
Добра игра, али потребно је много времена да се учита сваки пут
Лепо је ишло..али достизање виших нивоа као што је тге ниво идлис нд доса...то је ниво 150 може бити...игра. Отвара се и аутоматски се враћа на мој почетни екран...па не могу да играм...отвара се и затвара...молимо вас да проверите ово...!!😥😥😥
Ова игра је прво била одлична у игрању, али онда је након нивоа од 300 био потребан интернет да би се играо, што је веома разочаравајуће. 👎👎
Ова игра чини зависнијом, али супер кул игру икада. Немој да нам буде досадно. 😄
Играо сам неко време, али мој проблем је управо наручен кроз ваше понуде 600 љубичастих дијаманата данас 5/11/20 за 5,29 долара новца нема, али нема дијаманата. Дакле, желите оно што је плаћено у супротном неће играти поново. Свидела ми се игра док се ово није десило. Мислим да се то дешавало и раније у овој игри у последњих неколико дана јер нисам видео појачања која су плаћена заједно са дијамантима, као ни дијаманте, тако да морам да поправим мојих 600 дијаманата плаћених пре него што поново играм. Ауралит
Најбољи ресторан и кулинарска игра икада! Чекао сам овакву утакмицу. Само се забавите и не брините да ћете разбити новчаник. Програмери стално објављују нове ресторане и додају више функција. Игра је супер заразна, графика је једноставно прелепа, а подршка за ажурирање је невероватна. Надамо се да ће наставити да пуштају нове ресторане. Пан Асиа ствари изгледају занимљиво! Игре за симулацију управљања временом су мој џем. И волео сам ову игру. Препоручује. 😊
Мој ниво је био 100+, али када сам одлучио да сачувам свој напредак на Фејсбуку, мој ниво се вратио на 67 😕😤😒 шта се десило!? Како да се вратим на свој ниво који је 100+? Сви моји напори су нестали!
Не могу да ажурирам следећи 131. ниво...упс, али то је моја најомиљенија игра....Тако сам узнемирен због овог проблема за 2 дана..
Волео сам ову игру, али поплава реклама није била најбоља. Могло је и без реклама. Уживао сам у сваком ресторану, али сам се растужио када сам стигао до руског ресторана, јер после руског ресторана нема других ресторана. Сада имам симптоме повлачења. Лол. Фантастична игра.
Даћу 4 звездице уместо 5 јер понекад морамо да играмо 3 пута да бисмо добили кључ. Иначе, то је најбоља игра кувања коју сам икад играо.
то је добра игра у офлајн играма и има много нивоа
Ова игра сигурно изазива зависност и забавна је за играње, али је направила грешку куповином у апликацији од 89 Рс, новац је скинут са мог налога, али ниједан драгуљ није уплаћен на мој налог за игру.
Тако је забавно, волим то, али ја сам на нивоу 960 и чекам недељу дана да отворим нови ресторан, али зар не може увек да се појави ускоро...молим вас, не можете ли да решите мој проблем...желим да играм више
Ово је добра игра за забаву и веома лака
Ја сам ниво 237 и прскалице за дугме за крофне не раде, губим животе, али прскалице не раде.
Заиста сам уживао у овоме док нисам отишао! 14 и после сваког нивоа је ватромет и не могу да се вратим ако поново не покренем таблет.
добро је, али други нивои се не отварају само реци ускоро шта је са тим??
То је веома фантастична игра у којој много уживам. Морамо само да додирнемо јело, оно иде до купца у другу руку у неким играма кувања које однесемо јело купцу. То је оно што ми се много свиђа. Садржи различите нивое и јела. Сада сам тако срећан што сам инсталирао ову игру.
Pearl's Peril - Hidden Objects Пригодницькі ifjw
Ова игра је веома јако јако добра, не могу да објасним. Немам замерке на ову игру, тако је лако зарадити новац и много нивоа и нових светова и забавног играња амд графике су такође добри и највише ми се свиђа то што је 'ДНЕВНИ ЦИЉЕВИ СРЕЋЕ' слатки и само на неколико секунди зарађујете много новца .а нема пуно огласа и ретко видите огласе . Презадовољан сам игром 😄😊😊😊.
Ова игра не ради на бириани нивоу. Не могу да играм после тога не могу да послужим воћно пиво купцу дугме не ради
нема довољно огласа за освајање дијаманта нити дуплих поена.
Оххххххххххх Обожавам ову игру!!!!!!!!!!!!!!! Каква је то дивна игра! Оне нивое прелазе теже и излазак из ове игре добија! Волим ту ствар! Деволопери су невероватни и изванредни.... Направите још оваквих!
Свиђа ми се ова игра, али дао сам три звездице јер се ова игра није ажурирала толико недеља, па покушајте да решите овај проблем.
Играо сам много кулинарских игара и ову бих оценио на врху. 👍❤ Након што сте играли неко време, то је НАЈБОЉА игра за кување/управљање временом. ВОЛИМ ТО НАЈВИШЕ од сваке игре коју сам играо. Молимо наставите са новим нивоима!! Не желим да се заврши. Супер посао! 🥇
Не могу да схватим како да набавим зелени лук (или шта год да је зелено) у кнедлама у кинеском ресторану (ниво 539 ниво 3). Покушао сам да додам зелено поврће од пекиншке патке, али то није то.
ок па сам имао 2 да променим ово 2 једну звездицу. ово је најбоља игра коју сам икад играо, али сам веома разочаран што је то игра на чекању за отворене нивое 2. кажете да се нова отвара сваке недеље, али прошло је више од недељу дана н још увек чекам. ово је прва игра коју сам икада играо где није у потпуности развијена до краја. веома тужно што сам имао 2 ниже оцене 2 једну звездицу јер је то игра на чекању за тако невероватну игру 2. ово треба поправити.
Молимо поправите ниво игре 284 (кинески), изазов је 20 осмеха, али купац има само 19, тако да ће бити лабав, шта год да урадите без додатног наговештаја као још 3 клијента. Није фер
Уреди**** Добио сам 5 звездица јер поново ради како треба!!!! Хвала вам! Било би то са 5 звездица, али вара баш као и последње 2 игре које сам деинсталирао. Што су нивои виши и што више новчића зарадите, мање су шансе да се удвостручите гледањем реклама. Огласи постају недоступни. „Постоји проблем. Проверите свој интернет.“ Интернет ради добро када се појаве други огласи!!!!! Смешно!!! Ускоро ће га се решити. Штета јер волим игру.
ово је била добра игра прво, дао сам овој игри 5 звездица, али након инсталације ове игре одређене карактеристике ове игре која је била раније не долазе
Најбоља игра за кување икад. За разлику од већине игара, ова игра вам нуди скуп драгуља како би била једноставна и пријатна. Игра није превише тешка, а не превише лака као друге игре за кување које сам играо у прошлости, ова игра је савршена по тежини што ми се заиста свиђа. А индијска кухиња је плус за све оне љубитеље индијске хране.
ово је најбоља игра коју сам икада играо јер је ова игра офлајн и нема реклама јер ову игру можемо да играмо и ван мреже такође је веома лепа
Веома лепа игра. Уживао сам у игрању заиста много. Огласи постоје, али само у неким случајевима. У другим играма не добијамо довољно драгуља за прикупљање, али ова игра нуди много опција за њихово прикупљање. Свиђају ми се различите кухиње разних ресторана. Штавише, сазнао сам о разним намирницама које се служе у деловима света. Невероватна игра за управљање временом! Заиста је вау😄😄🤓🤓......
Колико надоградите, никада нећете испунити наруџбине понекад ... Деинсталирање ... Патетично само користите драгуље да натерате више купаца да заврше вашу наруџбу .... Иако дају бесплатне драгуље 1 за сваки ниво и рекламе ... Патетично је без вештина као што је прилично сигуран да ће вам када одете више горе требати више драгуља да бисте напредовали и стога купите драгуље или чекајте вечност